Начало » Продукти


Мощността и здравината на моторните триони HUSQVARNA ще ви покорят! Моторните храсторези на HUSQVARNA дават възможност на всеки да спести време и усилие в косенето на трева, люцерна и сено.

Пълната гама, видове косачки, райдери, градински трактори на фирма HUSQVARNA ще задоволят и най- взискателните нужди и ще обхванат както малки, така и огромни, зелени площи. С мотокултиваторите които предлагаме всеки има възможност да замени тежкия физически труд с удоволствието да поддържа сам своя двор.

Предлагаме същите продукти, сервиз и подръжка и на марките PARTNER и McCULLOCH.

Електрическите косачки и тримери, консумативи и резервни части на FLYMO можете да закупите в магазина ни в Шумен.

Продуктите на фирма GARDENA ви предлагаме за една лесна направа на цветна градина съчетана с езеро, фонтан, малък поток, а защо не и водопад в собствения ви двор. Както и една добра поддръжка на зелената трева.

Електрическите водни помпи SAER които предлагаме са за всякакви нужди: наземни - самозасмукващи, потопяеми - дълбочинни, дренажни. Различните видове хидрофорни системи ще ви спестят неудобството - без вода при наличие на собствен водосъдържател. С Италианското качество на фирма SAER ще улесним добива на вода от всякакав вид водоизточник.

Фирма BRIGGS & STRATTON дава живот на всеки стар мотокултиватор и косачка със здравите и мощни двигатели. С качеството и сигурноста на B&S вие получавате гаранция, сервиз и пълна гама от резервни части и поддръжка в магазина на фирма СПАДОС.

LAUNTOP е фирма, на която ви предлагаме бензинови водни помпи на 2" и 3", които ще задоволят всичките ви нужди свързани с поливането.